18 вересня 2022 року голова ОВА Сергій Гайдай повідомляв про вибух у Сватовому Луганській області. За його словами, було знищено старий автовокзал, усередині якого знаходився готель із окупантами. Крім того, він заявив, що в результаті удару ЗСУ по Сватовому загинуло близько 200 російських загарбників. Як виявилось, і це ще не всі втрати окупантів.

Так, стало відомо, що внаслідок вогневої поразки в районі населеного пункту Сватово було поранено командира 144-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії генерал-майора Олега Цокова.

Що відомо про генерал-майора Цокова:

Олег Цоков народився 23 вересня 1971 року. Закінчив Ташкентське вище загальновійськове командне училище та військову академію ім. Фрунзе. Брав участь у кількох збройних агресіях Росії, зокрема, у першій та другій чеченських військах.

У серпні 2022 року став командиром 144 гвардійської мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії Р, осії, що базується в Смоленську.

Має нагороди за участь у "військовій операції" у Сирії та так зване "повернення Криму".


Про це 23 вересня у Facebook повідомив Генштаб Збройних сил України.

Крім того, за даними Генштабу, до Ростова-на-Дону за дві доби привезли 105 тіл загиблих в Україні російських окупантів. А ще за наявною у військових інформації проводяться підготовчі заходи щодо прийняття ще 200 тіл найближчим часом.

Читайте також:

У Росії почали палити військкомати та адміністрації після "путінської мобілізації"

Мобілізація в Росії: люди вже вистрибують із вікон військкоматів. Все йде за планом?

Поліція почала затримувати своїх співробітників на мітингу проти мобілізації. Крах Кремля. Відео