Ще минулого року мер Києва Віталій Кличко заявляв, що відсутність відповідальності за хаотичне паркування на вулицях столиці України призвело до критичної ситуації на дорогах. Саме тому дуже великі надії покладалися на новий "Закон про реформування сфери паркування транспортних засобів", який набув чинності у вересні 2019 року.

У Києві невідомий чоловік, невдоволений щільністю припаркованих поряд з будинком автомобілів, почав стрибати їхніми дахами та капотами.

Повідомлення про це надійшло на лінію 102-ї столичної поліції увечері 21 вересня. Заявник дав докладний опис громадянина та пояснивши, що все сталося на вулиці Романа Ратушного.

Не гаючи часу, поліцейські обстежили прилеглу територію і вже через 20 хвилин виявили схожого за описом чоловіка і затримали його, причому своєї причетності до події не заперечував і стверджував, що пошкоджені ним автомобілі припарковалися з порушенням.

Проте, як повідомили у Патрульній поліції Києва , правоохоронці не виявили порушень правил спарювання у водіїв пошкоджених транспортних засобів, а тому викликали на місце слідчо-оперативну групу Солом'янського району для надання правової кваліфікації діям затриманого.