За понад півроку повномасштабної війни Росії проти України самі українці взагалі перестали чомусь дивуватися. Мародерства, насильство, пограбування та безладдя – все це характерна риса «російського світу», який нас там завзято хочуть насадити окупанти.

А ось що щодо ядерної загрози з боку рашистського режиму? Експерти вважають, що вона стала реальнішою, ніж була раніше.

Докладніше про це інформує УНІАН , посилаючись на професійну думку військового експерта та радника ОП Олексія Арестовича.

Арестович вважає, що ймовірність застосування ядерних боєголовок Москвою зросла, так само як зросла реальність ядерних дій США у відповідь на це.

Експерт упевнений, що навіть якщо такий сценарій буде втілений у життя, то це тільки сприятиме якнайшвидшому розвалу РФ, ще більше роздратувати українських воїнів, які просто стирають з землі російських окупантів.

Водночас радник ОП зазначив, що ядерна загроза – це остання карта Путіна, яку він дуже боїться розіграти. Адже у разі безперечного провалу, йому більше не буде чим лякати світ. І НАТО цим обов'язково скористається. Також, за такого варіанту розвитку подій на поле бою вийде США, які не просто оснащені за останнім словом техніки та зброї, але й мають такий досвід ведення бойових дій і такий рівень військової підготовки, що навіть охоронцям «особливої» валізки Путіна не снилося.

Читайте також: