Загалом будь-які дії російської влади та російської армії не здатні здивувати український уряд. Адже війна триває з 2014 року, а це означає, що українські військові мають достатньо досвіду, щоб розуміти, що до чого й ефективно робити свою роботу.

Тому оголошена диктатором Путіним мобілізація в Росії – це ще один очікуваний крок від тоталітарного рашистського режиму.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний висловився щодо часткової мобілізації в Російській Федерації. Свою думку він опублікував у соціальній мережі Facebook.

Український генерал зазначив, що якщо українські війська не злякалися повномасштабного вторгнення російських військ на свою територію, то й мобілізація у ворога українцям не страшна. Окремо Залужний наголосив, що Україна з Росією воює 8 років та 7 місяців.

Головнокомандувач також відмітив, що на відміну від російських окупантів, українські військові оберігають та захищають власну землю, власні будинки та власні родини.

У коментарях до посту українці взялися дякувати ВСУ за їхню пекельну працю, і висловилися щодо мобілізації рашистів.

Скріншот зі сторінки Валерія Залужного у мережі Facebook

Скріншот зі сторінки Валерія Залужного у мережі Facebook

[embed]https://www.facebook.com/CinCAFU/posts/pfbid0oF7MZd48wHdGyo5sHf6eoXyZaNQWZmsTBcVWoSMKFRJhG3eUifiTsLW1YxuS1Xuvl?__cft__

Читайте також: