Сама природа говорить людству, що настав час зупинитися і звернути увагу на важливі речі, такі як збереження навколишнього середовища, як збереження майбутнього всього світу.

Недавнє аномальне явище в Австралії шокувало весь світ. На західному узбережжі штату Тасманія на мілину викинуло 230 китів-пілотів. Через добу всього 35 особин залишилися живими, а решта загинула. Про це інформує МЕТА .

Інцидент стався 21 вересня. Група китів-пілотів опинилась на мілині у гавані Маккуорі. Нічний бурхливий прибій викинув тварин на берег. На даний момент Департамент природних ресурсів і навколишнього середовища Тасманії робить все, щоб китів, що залишилися, врятували.

Словом, подібний інцидент стався рівно 2 роки тому – 21 вересня 2020 року. Так, до 470 китів застрягли у піщаних косах. Рятувальники тиждень намагалися врятувати тварин, проте вижити вдалося лише 111 китам.

Вважається, що вихід у цю гавань є проклятим місцем. Періодично сюди запливають кити та викидаються на берег. Багато фахівців стверджують, що характер поведінки тварин в одному й тому самому місці свідчить про те, що в регіоні відбувається невідоме екологічне лихо. У Департаменті вже вирішують, що робити, щоб запобігти повторним випадкам викиду тварин на берег.

Читайте також: