Після того, як Путіну все ж таки довелося визнати свою слабкість перед армією України та оголосити загальну мобілізацію (хоч і часткову – тих, хто вже служив хоч колись), глава російського МЗС підлив олії у вогонь.

Соратник кремлівського диктатора визнав: так звана "спеціальна військова операція" може ніколи не закінчиться - тут навіть всеросійська мобілізація не допоможе.

Про те, що в Кремлі вже не знають, скільки протримаються війська РФ, Лавров ляпнув російським ЗМІ.

Він зазначив, що головними цілями цієї "спецоперації" є вже озвучені Путіним маразматичні ідеї: "денацифікація, демілітаризація та звільнення Донбасу".

"Всі вони залишаються актуальними і будуть досягнуті, скільки б часу на це не знадобилося", - сказав Лавров, визнавши, що навіть у Кремлі не знають, скільки Путін готовий покласти своїх солдатів заради старечих фантазій із захоплення України.

Нагадаємо, Лавров має намір відвідати Генеральну асамблею ООН у Нью-Йорку. Представник Держдепартаменту США Андреа Калан заявила, що російській делегації буде холодно.

Такий цікавий анонс змушує пильно спостерігати, що ж станеться з Лавровим і як його разом із путінською делегацією приймуть до США.

Чекаємо на хороші новини, все буде - Україна!

Читайте також:

Повстання проти Путіна: Москва, Пітер, Іжевськ вийшли на протести проти мобілізації. Перші арешти. Відео

"Дірявий батальйон": Остапчук посміявся над повістками для Баскова, Кіркорова, Газманова та Тіматі

У СРСР за таке змушували зрікатися батьків: мама Ксенії Собчак пішла проти Путіна