На саміті ШОС у Самарканді відбулися переговори президента Росії Володимира Путіна та прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді. Для Володимира Путіна, як виявилось, розмова була не з приємних.

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді присоромив голову Кремля Володимира Путіна за війну проти України. Керівнику російської держави нібито стало соромно і він заявив про, мовляв, готовність до миру з Києвом.

Як повідомляє Reuters , зустріч Моді та Путіна відбулася 16 вересня в кулуарах саміту Шанхайської організації співробітництва, який пройшов в Узбекистані.

За даними журналістів, індійський прем'єр чітко сказав російському президенту, що зараз "не час для війни", оскільки головними проблемами нашого часу є продовольство, добрива та безпека палива.

"Я знаю, що нинішня епоха - не епоха воєн, і я говорив з вами по телефону про це", - сказав Путіну.

Нарендра Моді (ліворуч) та Володимир Путін під час зустрічі 16 вересня, фото: прес-служба президента РФ

Глава Кремля Путін, як стверджує німецьке агентство, після цих слів "підібгав губи, глянув на Моді, потім подивився вниз, після чого торкнувся волосся на потилиці".

Далі Путін нібито заявив, що він, мовляв, готовий до миру з Україною.

Нагадаємо, що Президент РФ Володимир Путін 16 вересня на саміті Шанхайської організації співробітництва зробив заяву про те, що він нібито готовий до переговорів із президентом України Володимиром Зеленським. Проте Зеленський, за його словами, нібито цурається предметного діалогу.

Читайте також:

Путін розбив окуляри і не побачив, як над ним жартували одразу три президенти на очах у преси. Відео

Проблеми з перекладами Monobank: що сталося і чи треба хвилюватися. У банку все пояснили

Авторитетний російський репер випустив кліп про відставку Путіна. Уся країна почула. Відео