Про черговий скандал у Олександрівській лікарні Києва розповів блогер Олександр Барабашко. Медичній установі не вистачає елементарних речей, але лікарям категорично заборонено приймати допомогу у волонтерів. Звісно, ​​якщо ці волонтери не входять у фонд Столара. Не секрет, що цього Вадима Столара із забороненої ОПЗЖ раніше всі ЗМІ називали "гаманцем" цієї самої путінської ОПЗЖ.

Скандал почали висвітлювати навіть найпопулярніші Telegram-канали України.

"Незважаючи на те, що в лікарні банально не вистачає бинтів – лікарям категорично заборонено брати допомогу у волонтерів крім фонду Столара – пише блогер Олександр Барабошко у twitter. Усі гуманітарні вантажі та фінансову допомогу лікарня може приймати виключно за рішенням головлікаря – двоюрідної сестри Столара Людми Про це ще у березні розповідала засновниця правозахисного центру «Дія» Олександра Дворецька.

Також, Українська правда повідомляла, що Столар під час війни перебуває за межами України, при цьому залишаючись народним депутатом, але не беручи участь у засіданнях парламенту. Його вілла знаходиться під Ніццей – у Сан-Жан-Кап-Феррі. Видання назвало Столара яскравим представником батальйону "Монако", пише Telegram-канал "Україна зараз".

До речі, Українська правда справді писала про те, як Столар зі своїм колегою Абрамовичем непогано прилаштувалися подалі від України.

"Столар та Абрамович залишили Україну за кілька днів до нападу Росії і з того часу не поверталися. З початку повномасштабного вторгнення протягом шести місяців нардепи не відвідали жодного засідання Верховної Ради.

"У травні в парламенті було створено нову депутатську групу "Відновлення України", до якої увійшли і Столар, і Абрамович, але, схоже, відновлювати Україну обидва депутати поки що збираються з Ніцци", – зазначають журналісти УП.

А ось і дуже цікаве відео на цю тему:

Читайте також:

Українським біженцям у Польщі даватимуть безкоштовні квартири. Як отримати

"Ми крадимо за вітчизну": сивий друг Путіна проговорився про плани Кремля на Донбасі. Відео

До мурашок по шкірі: Тіна Кароль випустила новий кліп. Знімався на Харківщині