Громадяни країни-агресора тепер не зможуть розраховуватись у турецьких готелях своїми банківськими картками російської платіжної системи "Мир".

Зазначається, що заборона на обслуговування цих карток впроваджена в рамках західних санкцій щодо Росії за вторгнення до мирної України.

Як повідомляє УНІАН із посиланням на Middle East Eye, карти російської платіжної системи "Мир" перестали приймати у великих п'ятизіркових готелях у курортному місті Анталія.

Один з готелів Alva Donna World Palace в Кемері пізніше повідомив клієнтам, що вони не приймали карти протягом короткого часу через глобальний збій, але тепер знову обробляють їх. Інші готелі так і не відновили прийом карток "Мир".

Загалом у Туреччині продовжують приймати карти "Світ" у банкоматах та магазинах. Також ситуація може залежати від того, який саме банк випустив картку.

Нагадаємо, що на початку березня цього року платіжні системи Visa та MasterCard припинили роботу в РФ – російські картки цих платіжних систем працюють лише всередині країни. Нові карти в Росії ці компанії не випускатимуть.

Тим часом Естонія, Латвія, Литва, Польща, Чехія, Словаччина, Данія, Бельгія та Нідерланди перестануть видавати туристичні візи громадянам Росії . Тепер вони стали у цих країнах небажаними гостями.

Читайте також:

Розвал Росії відбудеться миттєво, два-три дні, - російський політик

Купальник сповз із "мокрої равлики": донька Моніки Беллуччі похвалилася іграми у воді. Аж закипіло

Розгром армії РФ: знаменита Таманська танкова дивізія покинула всю техніку, командир напився та втік