Ось уже тиждень на півдні та в Харківській області триває контрнаступ ЗСУ. За цей час українським захисникам вдалося звільнити понад 3,8 тисячі квадратних кілометрів території Харківщини і звичайно ж не обійшлося без значного поповнення по полонених.

Так, українські воїни продовжують захоплювати полон російських окупантів. Цього разу сапери 25-ї десантно-штурмової бригади захопили кадировця з розпіарених "чеченських підрозділів".

Полонений окупант став цінним поповненням обмінного фонду. Про це УНН повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій Збройних сил України.

"Сапери з 25-ї ДШБ взяли в полон кадир-дона-дигідона з тикток-військ. Дуже цінний кадр для обмінного фонду", - зазначили у Страткомі.

Військові опублікували відео із полоненим кадировцем. На кадрах, знятих у салоні автомобіля, на якому українські воїни везуть полоненого загарбника, вони питають, хто він і звідки.

Окупант називає своє ім'я та населений пункт у Чечні, де народився.

"Ну все, будеш живий, не хвилюйся. Все буде добре", – запевнили бранця українські воїни.

До речі, полонений чеченець виявився дуже здатним, адже миттю вивчив гасло "Слава Україні" та навчився як правильно відповідати на це вітання.

"Героям слава!" – слухняно відповів за українцями окупант.

Читайте також:

Лукашенко показав, як після свого повалення заготовлятиме дрова у трудовому таборі. Відео

У Криму серед російського командування розпочалася паніка. Вже зриваються на своїх солдатах

Росія втратила під Харковом елітну танкову армію, створену для захисту Москви