У суботу, 28 серпня 2022 року, стало відомо, що в Москві невідомі підпалили автомобіль, який належав заступнику начальника управління Генштабу Збройних сил Росії Євгену Секретарьову.

Автомобіль BMW X6 був припаркований у дворі одного з будинків на Ленінградському шосе. Внаслідок підпалу задня частина автомобіля повністю вигоріла.

Викликані на місце НП слідчі одразу заявили, що джип Секретарьова підпалили. На це вказувало те, що за кілька метрів від автомобіля вигоріла трава, а також, за словами очевидців, неподалік машини бачили підозрілу жінку.

За кілька годин правоохоронці заявили, що палію затримали. Ось тільки постраждалий не впевнений, що саме вона завдала шкоди його автомобілю. Справа в тому, що жінка вже похилого віку, явно за 60.

"У мене складається враження, що, напевно, не дуже вона адекватна. Я її бачу перший раз у житті, і від цього питань виникає багато. Літня жінка, за 60 років", - заявив він.

Зазначимо, що Євген Секретарьов працює у восьмому управлінні Генштабу ЗС РФ, де відповідає за військову цензуру. Зокрема, він разом із колегами стежить за тим, щоб у ЗМІ не з'явилася інформація, яка суперечить офіційним зведенням Міноборони Росії.

Читайте також:

Медведєв здивував своїми таємними фантазіями з "двома пальцями"

Медведєв засвітився в Україні з дивною місією

Військові підсунули Медведєву закритий бінокль, а він почав дивитися в нього. Фото