Вже ні для кого не секрет, що як "гарматне м'ясо" Росія щотижня відправляє на війну в Україну сотні солдатів. Добровольців, які готові вирушити на "спецоперацію", шукають не лише воєнкомі, а й у ВК, у телеграмі, а також на сервісі оголошень Headhunter. Як виявилося, потрапити на Україну з Росії можна навіть через дитячий садок.

Так, у Росії агітація щодо вступу до лав окупаційної армії дійшла до абсурду. Оголошення із запрошенням до ЗС РФ повісили у дитячому садку.

До лав окупантів набирають чоловіків від 18 до 60 років з допустимою освітою від 9 класів. Про це повідомляє Telegram-канал СтратКом ЗСУ.

Набирати нове "гарматне м'ясо" в російську армію вирішили в одному з дитячих садків у Новосибірській області. Однак відкритим залишається питання: кого хочуть сагітувати до армії – батьків чи персонал дитячого садка.

Майбутнім військовим злочинцям обіцяють "золоті гори" - близько 150 тис. рублів на місяць та додатково 8 тис. рублів при виконанні "спеціальних завдань". У мережі припустили, що наступним місцем, де країна-агресор почне вербувати окупантів, стане пологовий будинок.

"Країна кінчених. У Новосибірській області в одному з дитячих садків вивісили рекламу для залучення охочих до "спецоперації". Питання – для кого: дітей, їхніх батьків чи виховательок, що втомилися від дітей? Наступне оголошення напевно одразу в пологовому будинку вивісять", – йдеться у повідомленні. в описі фото.

Читайте також:

Путін терміново збільшив чисельність російської армії. Вже підписано указ

Медведєв здивував своїми таємними фантазіями з "двома пальцями"

Схожий на прибульця: як виглядає всередині вантажівка Tesla. Відео