Актор театру, кіно та дубляжу Максим Пінскер помер у Москві у віці 58 років.

Точна причина смерті невідома. За попередньою інформацією, причиною смерті могла стати інфекція та подальше зараження крові. Смерть настала в одній із столичних лікарень – мабуть, чоловік відчув себе погано напередодні.

Трагічною новиною із пресою поділилася колишня дружина артиста, Ірина Пінскер. Подробицями невтішна жінка поки що поділитися не змогла.

«Максіма не стало сьогодні вранці. Зупинка дихання, причину не знаємо, завтра знатимемо. Максим був дуже талановитий, дуже світла і добра людина Завтра буде розтин, і ми точно знатимемо, що сталося. У лікарні помер, у Москві», - сказала вона.

Про смерть актора також повідомила невістка покійного Ольга Пінскер.

"Сьогодні помер Максим Пінскер, брат мого покійного чоловіка Діми, батько трьох прекрасних дітей, молодшому з яких лише 15", - написала Ольга у соцмережах.

Деякими подробицями поділився син Яків. За його словами, 20 серпня актор поїхав на зйомки до Калуги, звідки повернувся у дуже поганому стані та навіть не міг самостійно ходити.

"Скаржився на болі в нозі. Я допоміг дістатися квартири. Незабаром приїхала швидка допомога. У лікарні взяли аналізи і сказали, що інфекція потрапила в спинний мозок, почалося зараження крові", - пише Telegram-каналу Mash, посилаючись на його сина.

Максим Пінскер народився 5 лютого 1964 року у Москві. 1992 року закінчив Школу-студію МХАТ, потім грав у Театрі Маяковського. Найбільш відомий за ролями в серіалах «Година Волкова», «Інтерни», «Колл-центр», фільмах «Дурень», «Важковаговик» та інших.

Росіяни також згадують, як майстерно він озвучував персонажів комп'ютерних ігор, а книголюби як записував аудіокниги.

Читайте також:

Тримаються за руки: Володимир Зеленський показав незвичайне фото із дружиною

Таємний візит Джонсона до Києва: ЗСУ буде озброєно до зубів. Це подарунок на День Незалежності

Одяг – це зайве: прем'єр-міністр Фінляндії оскандалився на "дорослій вечірці". Фото