Путін, який почав вторгнення у мирну Україну навіть у страшному сні не міг уявити, у що це виллється: понад 45 тисяч втрат поголів'я російської армії, найпотужніші економічні санкції, крах рубля, економічна прірва, відхід із РФ провідних західних компаній, повна ізоляція від цивілізованого світу , цивільні літаки розбирають на запчастини, дефіцит товарів та продуктів, продовжений робочий тиждень.

А тут ще у літнього Путіна виникають проблеми зі вкраденим ним Кримом: півострів зовсім скоро повернеться під конституційну, міжнародно визнану юрисдикцію України.

Про плани повернення Криму вперше розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов у Twitter.

Він розкрив невеликі, але дуже промовисті деталі, які говорять про те, що незабаром Україна поверне свої території.

"Питання порядку денного - покрокова демілітаризація півострова з його подальшою деокупацією", - написав Данилов.

Інших деталей він не розкрив. Тим часом радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк більш відкрито натякнув на те, що російські окупанти зовсім скоро і назавжди покинуть український Крим.

"Ми це робитимемо якимось чином. Ми попросимо Сонце, вітер, воду і навіть тютюнові вироби, щоб вони ефективно відпрацьовували за складами з боєприпасами. З іншого боку, ми й надалі наполягатимемо, щоб Росія добровільно демонтувала всі незаконні бази та мости , які за 8 років там зробили у Криму", – зазначив Подоляк.

Він також зазначив, що оксамитовий сезон у Криму буде особливо яскравим, порівняно з усіма минулими роками. При цьому небезпека для окупантів з кожним днем ​​посилюватиметься.

Читайте також:

Путіна зганьбили: у росіян хочуть купувати нафту, розплачуючись ізюмом та лікарськими травами

"Бавівна" прийшла до Євпаторії: потужні удари, мешканці паніки. Відео ударів

Як перевести пенсію з пошти на банк Тепер це можна зробити самому. Інструкція