Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявляє, що керівний склад російських окупантів залишає правий берег Дніпра.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Не дуже, але трохи шкода тупих орків, яких покинули на правому березі Дніпра. Весь керівний склад переміщується за Дніпро", - наголосив голова ОВА.

Зазначимо, що незадовго до цього голова ОВА та генерал Дмитро Марченко, який займається обороною області, анонсували найближчим часом "певні результати" та пообіцяли розповісти про них після досягнення певних результатів.

"Генерал Марченко на місці в місті-герої Миколаєві. Працює, роботи вистачає всім. Чим займається, то сказати не можу і не треба, бо це шкідливо. І в принципі в інформаційному полі, я за Дмитра Олександровича скажу, що коментарів не буде найближчим часом до певних результатів. Потім вийдемо на зв'язок", - заявив Віталій Кім.

До речі, РФ практично повністю втратила шляхи постачання у Херсоні. Так, українські військовослужбовці вивели з ладу всі мости через Дніпро в окупованій частині Херсонщини.

Читайте також:

Сім'я із Росії поховала чужого солдата заради виплат. Вижилого сина відмовилися визнавати

"Головний щур уже в безвиході": ветеран боїв в Афганістані розповів, що чекає на Путіна

Жалоба для всіх уболівальників: раптово не стало легенди київського "Динамо"