Російську опозицію знищено і навіть якщо не стане Путіна, в Росії нічого не зміниться, політика Кремля залишиться незмінною.

Як повідомляє Главред, про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов.

В Апараті РНБО є проект під умовною назвою "Мавзолей Путіна" – це 86 осіб, які впливають на політику Кремля та Росії. Хто б сьогодні там не прийшов до влади, ймовірність того, що це буде не "колективний Путін" – дуже мала. Що стосується російської опозиції, то її просто знищено", – сказав Данилов в інтерв'ю радіо Київ 98Fm.

За словами секретаря РНБО, навіть у разі різкої зміни основного представника влади, нікуди не подінеться "колективний Путін".

"Це зумовлено тим, що за 22 роки диктатури у Кремлі не залишилося тих, кого можна вважати "ліберальними", – додав Данилов.

Секретар РНБО також додав, що на думку експертів, Путін все ж таки може вдатися до ядерної зброї, якщо зрозуміє, що він втрачає свою владу.

Нагадаємо, другий президент України Леонід Кучма в інтерв'ю ВВС News Україна раніше заявив, що Путін може завдати ядерного удару по Україні.

"Справа в тому, що без'ядерна Україна не здатна відповісти Росії адекватно. А саме відчуття безкарності вже понад десять років є головним двигуном дій Путіна. Якщо стан речей на фронті загрожуватиме — ні, не існуванню чи безпеці Росії, а виключно політичним позиціям Путіна і стабільності його режиму, - це Кремль може застосувати тактичну ядерну зброю", - зазначив Кучма.

Читайте також:

Росіяни стягують понтони та готуються до втечі. З'явилися подробиці

Важко повірити: Маша Єфросиніна розповіла, на яких закордонних каналах "топлять" українців

Путін наказав атакувати по Запорізькій АЕС. Подробиці атаки