Глава уряду Угорщини Орбан, відомий тим, що не підтримує західні санкції проти Росії, вкотре дав зрозуміти, що грає на боці Путіна.

Як повідомляє Ліга , про це Орбан написав у себе у Facebook.

"Євросоюз не у Брюсселі. Євросоюз перебуває у Відні, Будапешті та Варшаві, Берліні та Мадриді. Це дуже важливе питання. Не хочу зв'язуватися з іншими європейцями, але хочу додати наші погляди до загальноєвропейського рішення. Ось чому ми беремо участь у кожному рішенні, ми завжди говоримо свою думку. І якщо виникне позиція там, де ми не погоджуємося, ми повідомимо про це", – попередив він.

"Брюссель нам не бос. Ми незалежна, суверенна угорська нація. Ми приймаємо рішення разом. Якщо вони нам не підходять, ми їм скажемо. Якщо вони погані і ми можемо їх запобігти, спільне рішення ухвалено не буде", – наголосив Орбан.

Нагадаємо, раніше Орбан заявив, що санкції нібито не похитнули Росію, Україна не зможе перемогти у війні, а тому треба шукати нової дипломатичної стратегії.

Він також сказав, що на мирні переговори між Україною та РФ немає шансів, і війну можна закінчити лише мирними переговорами між Росією та США.

Читайте також:

Декілька вирішальних місяців: у Зеленського заявили про важливий період у боях

"Перетворять ніч на день": Рєзніков розповів, як ЗСУ виганятимуть окупантів

Привіт від Джонсона: Британія передасть Україні свої військові кораблі