На руці глави РФ Володимира Путіна помітили годинник майже за $25 тисяч. Відомо, що аксесуар створив за спецзамовленням бренд "Імператорська Петергофська фабрика", заснований у Петергофі Петром I в 1721 році. В даний час вона належить годинниковому заводу "Ракета". Таким чином, диктатор замінив свій звичний швейцарський годинник Blancpain. Російський бренд дозволяє замовнику вибрати вид каменю, колір золота та ремінця, а за бажанням нанести ініціали або навіть герб.

Як пише РІА "Новости" , аксесуар бренду Blancpain на кастомні "ІПФ" Путін змінив давно. Новинку було помічено ще 21 лютого.

Про деталі замовлення розповіла керівник департаменту реклами та маркетингу годинникового заводу "Ракета" Антоніна Скурідіна.

"Годинник "Імператорської Петергофської фабрики", який носить Володимир Путін, були виготовлені за спецзамовленням. Замовник вибирає вигляд каменю, колір золота, з якого виготовлений корпус: біле, жовте, рожеве, колір ременя. На ротор у вигляді двоголового орла можна нанести ініціали, зображення герба за бажанням майбутнього власника", – розповіла вона.

При цьому росЗМІ " Комерсант " пише, що таким чином глава держави-агресора "особистим прикладом демонструє відданість програмі імпортозаміщення". Журналісти зазначили, що новий годинник диктатора виділяється опуклим сапфіровим склом, тонким, практично відсутнім безелем, формою вушок і круглою пряжкою ремінця.

Читайте також:

Просто нелюд: Путін наказав ударити ракетою по зупинці. Люди не вижили

Жалоба для всієї України: окупанти позбавили життя одразу 53 українських військовополонених

Закликати не будуть: Рада запровадила відстрочки для українців. Кого торкнеться