Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що найближчим стратегічним завданням Кремля є варіант "двох Корей" для України, оформлених тим чи іншим чином. Головна мета не скасовується – це ліквідація України.

Для того, щоб досягти поставленого завдання, РФ необхідно змусити Київ до переговорів та змусити укласти умовний "Мінськ-3", написав Арсетович у своєму Telegram-каналі .

"І зерновий шантаж, і нескінченні емісари на Заході та Сході, що обіцяють жахіття цієї зими, мають на меті лише одне - Мінськ-3, Мінськ-3, Мінськ-3", - вважає радник голови ВП.

Арестович додав, що зараз РФ вирішує питання, як досягти підписанняя "Мінська-3". Варіанти такі:

  • просто стати в оборону і вимотувати наші війська під час нашого наступу;
  • завдати попереджувальних ударів з метою змусити нас передчасно витратити резерви, зазнати втрат і стати більш зговірливими на переговорах, а також додатково захопити території для анексії або торгівлі;
  • комбінований: спочатку наступ, потім – оборона.

"Я ставлю на комбінований - у фіналі якого, за їхніми планами, все одно оборона та утримання своєї частини "Кореї". Загальна політична та військова культура не дозволила б російському керівництву перейти до оборони прямо, для цього їм би довелося бути розумнішим. Тому зараз вони готують наступ", - написав Арестович.

При цьому він прогнозує, що плани Кремля проваляться.

Читайте також:

У Медведєва лопнула "хвіртка" між ніг: напився і почав загрожувати НАТО

Далеко від батьківщини: стало відомо, де прощатимуться з Русланою Писанкою

Це повний маразм: у Росії заборонять легендарний гурт "Бі-2". Підтримують Україну