Сьогодні, 29 липня 2022 року, вранці російські окупанти обстріляли один із районів Миколаєва – потрапили поряд із зупинкою громадського транспорту. То справді був удар касетними снарядами. Щонайменше п'ятеро людей загинуло, семеро було поранено. Про це одним із перших повідомив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім.

"Щойно вдарили поряд із зупинкою громадського транспорту. 12 людей лежать на землі, швидкі поїхали, працюють", - заявив губернатор області Віталій Кім.

Пізніше він додав, що внаслідок російського обстрілу п'ятеро загиблих та семеро поранених.

Пізніше Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич, перебуваючи на місті подій, повідомив, що поранених уже 12, усі вони перебувають у лікарні, з них четверо – у реанімації. Трьох зараз оперують. У той же час голова Миколаївської облради пише про 13 поранених і п'ятьох загиблих. Крім жертв серед мирного населення, елементами, що вражають, пошкоджені також автомобілі та будівлі.

"Миколаїв. Росіяни в черговий раз завдали удару по житловому кварталу Миколаєва. Хтось стояв на транспортній зупинці, хтось гуляв із домашнім улюбленцем. У день цих звичайних людей увірвалися російські ракети. Окупанти не припиняють тероризувати місто, яке сміливо противиться. , ще 15 дістали поранення", – написав Тимошенко.

Читайте також:

Захищав Україну: не стало відомого українського поета

Путін в інвалідному візку: як ЗСУ гримнуть останнього президента РФ

У Медведєва лопнула "хвіртка" між ніг: напився і почав загрожувати НАТО