Голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус в ефірі телемарафону заявив, що область дуже серйозно готується до вторгнення ворога з території Білорусі. Вторгнення очікується суходолом.

"Майже всі ракети, які випущені останнім часом, всі вони випущені з території Республіки Білорусь. Артилерійські обстріли на території Чернігівської області все здійснюються з території Росії. Відповідно ми бачимо загрозу можливого наступу по суші з території Білорусі і до цього готові", - сказав Чаус, якого цитує УНІАН .

За його словами, на випадок вторгнення у місцевої влади та військових є план дій у відповідь, деталі якого не розголошуються.

Нагадаємо, раніше перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін заявив, що якщо Путіну вдасться "дотиснути" Лукашенка, його війська можуть розпочати наступ на північні та західні регіони. У рамках підготовки йде організація додаткових блокпостів, посилення інженерного обладнання в Києві, Київській області, а також областей, що межують з білоруською державою.

Читайте також:

Захищав Україну: не стало відомого українського поета

Путін в інвалідному візку: як ЗСУ гримнуть останнього президента РФ

У Медведєва лопнула "хвіртка" між ніг: напився і почав загрожувати НАТО