У березні 2022 року Володимир Дантес та Надя Дорофєєва приголомшили своїх фанатів новиною про розлучення. Згодом співачку запідозрили у нових романтичних стосунках із київським ресторатором Михайлом Кацуріним, що Дорофєєва у червні 2022 року підтвердила сама, виклавши спільне фото у соцмережі. Як виявилось, Володимир Дантес теж не нудьгує на самоті.

Так, після того, як почали ходити чутки про роман Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна, Володимир, схоже, перекинувся до екс-дружини Михайла - Даші.

І справді, український співак та гуморист Володимир Дантес не приховує, що активно проводить із нею час: то вони вулицями Києва гуляють, то разом готують, то Володимир проводив Дашу на поїзд, то вони разом їздили до Тель-Авіва.

Нині закохані показали ніжне фото.

У сторі свого Instagram Володимир розмістив фотографії, які вони зробили у фотоавтоматі. На них Вова та Даша дуріли, а на одній виконавець цілується з блогеркою та ресторатором Дашею Кацуріною. Губи, щоправда, прикриті смайликом.

Проте відкритої заяви про те, чи є у них стосунки, музикант не робив. Він загадково підписав знімок словом: "Братський".

Зазначимо, що нещодавно у програмі "Слава+" екстрасенс Макс Гордєєв заявив, що Володимир Дантес і Михайло Кацурін дуже схожі енергетично.

"Вони люди світу", - розповів Гордєєв.

При цьому фахівець упевнений, що жодна, жодна пара не складуться.

Читайте також:

Бункерний повіситься: Німеччина продасть Україні 100 одиниць "диявола на землі"

Океан Ельзи випустив новий кліп "Квіти мінних зон". Відео

Уже у вересні Джонсон може стати головою НАТО. Ось це буде допомога для України