Олімпійська чемпіонка у танцях на льоду Тетяна Навка, яка нещодавно розсмішила мережу своїми санкціями проти США, розповіла про свого тренера Наталі Дубової. При цьому її порівняння дали привід для жартів у Мережі.

Так, дружина прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова, Тетяна Навка, яка родом із Дніпра, розповіла, як її била тренер за зайвий кілограм. Тетяна заявила, що одужала через два персики, через це її замкнули в кімнату з щурами.

Відповідний коментар доступний на РІА Спорт .

"У нас була тренер Наталія Дубова, боялися її всі як Сталіна. Років у 15-16 почалися проблеми з вагою, після двох персиків погладшала на кілограм. Вона зважила мене, вдарила, я тоді боляче забилася, а потім ще закрила в кімнаті, де були щури.

Хтось скаже, що це жах. Мама, дізнавшись, хотіла мене забрати. Але я сказала, що не смій так робити. Вдячна за таке загартування - тепер не боюся нічого", - сказала Навка.

Примітно, що екс-фігуристка після такого навіть дякує тренеру. У мережі наголосили, що Навка своєю історією випадково описала менталітет росіян. В інтернеті навіть почали жартувати, що тепер зрозумілий її вибір чоловіка - боягузливого вусатого міні-таргану Пєскова.

Читайте також:

Військовий авіатор упевнений, що Україна отримає закордонні ударні літаки

Російський окупант, що залишився без рук, показав, як омиває медаль. Відео

Горбачов розчарований вторгненням Путіна в Україну: зруйновано справу всього життя