Літнім людям не рекомендується перебувати тривалий час під прямими променями сонця, особливо якщо вони знаходяться на території спекотних зарубіжних країн. Крім того, людям похилого віку слід уникати авіаперельотів, оскільки на тлі різкої зміни клімату переліт може спровокувати серйозні удари по здоров'ю літньої людини.

Саме так і сталося з 72-річним міністром закордонних справ путінської Росії Сергієм Лавровим, який вирішив на свій страх та ризик вирушити до Єгипту.

У Каїрі якраз проходила зустріч постпредів країн-членів Ліги арабських держав, де Лавров після перегріву на сонці зробив низку надзвичайних заяв.

Як повідомляє Оглядач, спільник Путіна почав розповідати людям бредятину з приводу того, що Росія обов'язково допоможе українцям "впоратися з київським режимом".

"Нам шкода український народ, який заслуговує на краще. Нам шкода українську історію, яка руйнується у нас на очах, і нам шкода тих, хто зазнав державної пропаганди київського режиму, націленої на те, щоб Україна стала вічним ворогом Росії", – заявив глава МЗС РФ.

Під палючим єгипетським сонцем Лавров навіть почав мріяти, як українці та росіяни знову житимуть разом.

"Російський та український народ продовжать жити разом. Ми обов'язково допоможемо українському народу позбутися режиму, абсолютно антинародного та антиісторичного", – сказав Лавров.

Читайте також:

Маразм прогресує: Шойгу влаштував польові концерти для російських окупантів. Відео дичини

Кінець світу в Сочі: у мережі показали, як виглядає місиво із сотень машин

Тільки викинути: Xiaomi повністю припиняє підтримку популярних смартфонів