Російські нелюди понесуть відповідальність за ракетний удар по Вінниці, вже запущено процес встановлення осіб військових злочинців.

Як повідомляють Факти , про це заявив президент України Володимир Зеленський під час звернення до українців.

"Спокійних ночей у окупантів не буде. Вже почалося встановлення всіх винних, причетних до удару по Вінниці. І на національному рівні, і на міжнародному рівні ми зробимо все, щоб абсолютно всі російські вбивці відповідали за скоєне", - наголосив Зеленський.

Глава держави підкреслив, свою частину відповіді обов'язково забезпечать ЗСУ, від європейців же ми чекаємо на жорсткі санкції.

Також глава Української держави висловив упевненість, що РФ збільшує кількість обстрілів українських міст, оскільки розуміє, що наша країна стає сильнішою.

"Окупанти усвідомлюють, що ми поступово стаємо сильнішими, і мета їхнього терору дуже проста - тиснути на нас з вами, тиснути на наше суспільство, залякувати людей, завдавати максимальних збитків українським містам, поки російські терористи ще здатні це робити", - сказав президент.

Зеленський закликав співгромадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та запевнив, що настане день, коли російський терор стане неможливим.

"Але для цього ще потрібен час. Ще доведеться боротися. І ми боротимемося", - додав президент.

Читайте також:

Шойгу наказав атакувати Україну в усіх напрямках

Фу, як гидко: у мережі з'явилося фото особистої пропагандистки Путіна, створене з хробаків

Ви читаєте їх? Названі Telegram-канали, які є дуже небезпечними. перелік