Ніхто стане заперечувати, що з найвідоміших і відомих пропагандистів сучасного російського телебачення є Володимир Соловйов. Він відомий своєю непримиренною "антизахідною" позицією та прихильником "жорсткої лінії партії", а також своїми жорсткими висловлюваннями на адресу опонентів - наприклад, у 2012 році він обізвав Навального "націоналістичною мерзотою". Що б не трапилося в країні - Соловйов завжди захищає позицію влад, критикує "проклятих лібералів", а у всіх бідах Росії у нього винні "хохли та піндоси". Не дивно, що Путін дуже підтримує цю людину.

Так стало відомо, що Президент Росії Володимир Путін нагородив телеведучого Володимира Соловйова орденом "За заслуги перед Батьківщиною" IV ступеня. Зазвичай, такі ордени дають тим, хто загинув на війні.

Відповідний документ 15 липня з'явився на офіційному інтернет-порталі правових документів.

В указі наголошується, що нагороди провідний суспільно-політичних програм на державному телебаченні удостоївся "за великі заслуги у формуванні позитивного образу Росії та активну участь у суспільно значущих заходах".

Крім того, Путін за "великий внесок у розвиток парламентаризму, активну законотворчу діяльність та багаторічну сумлінну роботу" нагородив сенаторів Андрія Клімова, Мурата Хапсірокова та Криму Казанокова.

Клімов нагороджений орденом Олександра Невського, Хапсіроков – орденом Дружби, Казаноков – медаллю ордену "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня.

Володимир Соловйов – відомий російський журналіст. Він працює у державному медіахолдингу ВДТРК та веде на каналі "Росія 1" ток-шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим". Також він є провідним радіостанції "Вести FM", а ще на YouTube журналіст веде канал "Соловйов LIVE".

Після початку військової операції в Україні ведучий опинився під персональними санкціями США, ЄС, Великобританії та Канади.

Читайте також:

Ледве не розплакався: Лукашенко розповів, як втратив Україну

Просто нелюд: у "ДНР" заявили, що раптом не стало британського підданого, який був у полоні

Лукашенко догрався: оголошено дефолт Білорусі. Грошей більше немає