Наближені Путіна, у тому числі із силового та військового блоку, готові піти на будь-які заходи, крім завдання ядерного удару.

Як повідомляє ТСН, про це розповів у розмові з російським адвокатом, правозахисником та журналістом Марком Фейгіним.

За словами Арестовича, у російських секретних документах та в дискусіях на найвищому рівні йдеться про те, що ядерного удару допускати не можна.

"Це дискусія всередині військово-політичного російського керівництва. Вони розуміють, що все, що завгодно, тільки не це (ядерна зброя – ред.). Це квиток в один кінець для них особисто. Відповідь Заходу буде пропозицією щодо "білету", від якого буде важко відмовитися", - сказав Арестович.

Він також зазначив, що у Кремлі чудово розуміють: Захід завдасть або зустрічного, або превентивного удару по Росії. Якщо перед Заходом постане питання виживання - зрозуміло, на Заході ухвалять рішення виживати.

"Звідки британці, американці, французи знають, що ця ядерна зброя готується тільки проти України?.. Вони одразу виходять із того, що це проти них. Коли ракета вийшла з шахти, незрозуміло по кому вона збирається бити. Тому Захід вживе своїх заходів. більше це буде схоже на правду, тим більше серйозних заходів вживе Захід, а коли він постане перед питанням виживання під ядерним ударом, він напевно захоче виживати, тому Лавров ще раз і ще раз стверджував, що вони не будуть застосовувати ядерну зброю. ударі не гоїться", - зазначив Арестович.

Читайте також:

Кличко розповів, як прорубав би Путіну голову.

У Москві засекретили адреси бомбосховищ: простим росіянам цього знати не можна.

Лідер ДДТ Шевчук: "Росіяни не раби, вони опинилися під окупацією влади".