Як співав легендарний Андрій Макаревич у пісні про старий корабель, у "потрібний момент краще піти на дно"...

Путін не встиг зрозуміти, що йому час іти на дно. Це доходить до нього тільки зараз, коли до дна йде його флагманські кораблі, коли західними санкціями Росію, яка атакувала мирну Україну рано-вранці 24 лютого доведуть до дефолту, коли армія Путіна зазнає надзвичайних історичних втрат, намагаючись захопити Україну. Таких втрат Раша не бачила з часів Другої світової!

Натомість Путін намагається промити мізки своїм співгромадянам, розповідаючи про те, як його окупаційні війська у військовій формі 70-х років збили аж 70 українських штурмовиків Су-25. І це при тому, що за даними відкритих джерел Україна мала на озброєнні лише 24 такі машини.

Виходить, що решта – це залізо російських окупантів, яких успішно громлять ЗСУ у небі. А Путін списує свої літаки, розповідаючи, що це збиті українські борти.

Так, за повідомленням проекту MilitaryAviationInUa, російське міноборони прозвітувало про збиті 70 бортів Су-25, які, нібито, належали українській стороні.

Загалом в Україні є 24 штурмовики. Таким чином, російська пропаганда "знищила" вже втричі більше літаків Су-25, ніж Україна мала на 24 лютого. І це за умови, що штурмовики перебували у робочому стані, зазначає ТСН .

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російські окупанти дуже бояться воювати з українською армією.

Російська авіація вже 2,5 місяці не літає до зони дії протиповітряної оборони України. Ворог змінив свою тактику, бо боїться втрат.

Про це раніше повідомляло РБК-Україна з посиланням на спікера Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону.

"Ми всі бачимо крилаті ракети, які літають, більшість із них радянського виробництва. Тобто ми розуміємо, що запаси тануть. Ми не можемо стверджувати, що вони економлять. Мабуть, що так. Тактика протягом 2,5 місяця залишається такою, якою була, - вони діють з-за меж території України, вони не входять до зони нашої протиповітряної оборони, бо не хочуть бути збитими", - розповів Ігнат.

Читайте також:

Зірка "Ліквідації" та "Кандагара" Машков подякував окупантам за знищення українських міст і випадково їх здав.

Люди кричать із-під завалів: Путін знищив мирну багатоповерхівку. Будинок стерло в пилюку. Відео.

Штани не випрає: бійці ЗСУ затримали поліцейського, який вимагав у водія 300 грн. Відео.