Стало відомо, що дружина прес-секретаря президента Росії сходила до тиру, взявши при цьому до рук штурмову гвинтівку F90MBR, що стоїть на озброєнні військ країн НАТО.

Українці відреагували на показуху дружини прес-секретаря президента Росії Тетяни Навкі, яку вона влаштувала у мережі. Стверджуючи, що "російська жінка має вміти все", вона сфотографувалася з гвинтівкою, що стоїть на озброєнні НАТО та в одязі американського бренду.

Жителі України, будинки яких бомбардує армія РФ, нагадали показниці зі зброєю, що правило бумерангу ніхто не скасовував. Реакцію на фото Навки українці висловили на Facebook-сторінці OBOZREVATEL .

Користувачі соцмережі зазначили, що дружина Дмитра Пєскова зараз хвалиться зброєю, а у разі реальних бойових дій перша втекла б з "великої" Росії.

Також українці жартома припустили, що Навка, ймовірно, є "лежачим або сплячим агентом", покликаним зруйнувати "імперію". У такому разі пояснюється демонстрація зброї НАТО в бейсболці американського бренду New York Yankees замість російського кокошника.

Крім того, у коментарях громадяни України зазначили, що показуха свого ідіотизму для росіян, можливо, вже стала розвагою чи способом життя.

Читайте також:

ЗСУ влаштували окупантам на острові Зміїний справжню "спеку" .

Знову ракетний удар по багатоповерхівці: не всіх людей вдалося врятувати. Розбираються завали .

Обірвався зв'язок під час другої сирени: мати досі шукає доньку, яка зникла під час удару по ТЦ у Кременчуці .