Віце-президент Української федерації фігурного катання Віктор Петренко взяв участь у шоу Тетяни Навки - подружжя прес-секретаря російського диктатора Володимира Путіна Дмитра Пєскова, яке пройшло в РФ.

Олімпійський чемпіон Олімпіади 1992 року у складі об'єднаної команди СНД вийшов на лід під час вистави "Аленький цветочек" в малиновому піджаку. Віктор Петренко виступав разом із російською фігуристкою Камілою Валієвою, чий дебют у льодовому шоу "Аленький цветочек" відбувся 8 липня.

Примітно, що у шоу, яке відбулося у Сочі, також брали участь російські фігуристи, яких усунули від міжнародних змагань за повномасштабне вторгнення РФ до України.

Зазначимо, що шоу Тетяни Навки "Аленький цветочек" проходить у Сочі з 1 липня по 30 вересня. Виконавці головних ролей у проекті змінюватимуться.

Довідково: Віктор Петренко став переможцем Олімпійських ігор 1992 року в Альбервілі. Також він є бронзовим призером Олімпіади 1988 року. У 1990, 1991 та 1994 роках він завойовував титул чемпіона Європи з фігурного катання. 1992 року Петренко став чемпіоном світу.

Читайте також: