Російський оскаженілий президент Путін вже повністю злетів із котушок. За його наказом було завдано чергового ракетного удару по житлових будинках у Харкові.

Як повідомляє Оглядач , На місці "прильоту" працюють усі служби, відомо про щонайменше 4 поранених мирних жителів. Про це повідомив голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов.

"У Харкові в одному із житлових районів окупанти завдали попередньо ракетного удару. На місці працюють усі служби", - написав голова Харківської ОВА.

За даними місцевого Telegram-каналу "Х*євий Харків", жертвою удару став один із центральних районів міста.

"Трьох цивільних, серед них одну дитину, госпіталізовано до медичних закладів. Ще 4 людям медики надали допомогу на місці", - повідомив голова Харківської ОВА згодом.

За даними "Громадське Харків", російський ракетний удар припав у двір двох житлових будинків у центрі Харкова. Один будинок зруйнований повністю, інший – частково.

"У повністю зруйнованому, за попередніми даними, нікого не було. З-під завалів частково пошкодженого дістали двох людей, у тому числі 12-річну дитину, повідомили на місці рятувальники", - пише видання, підтверджуючи інформацію про ще 4 осіб, яким медики надавали допомогу дома і які потребували госпіталізації.

Нагадаємо, сьогодні, в суботу, російські карателі завдали потужного удару по Кривому Розі. Є загиблі.

Читайте також:

У Росії вже почали підривати залізниці. Влада зробила заяву.

Не стало зірки культового серіалу "Твін Пікс".

Дружина Пєскова задерла спідницю і показала, чим "вдарить" по США.