Російські варвари завдали потужного ракетного удару по Кривому Розі. Як повідомив у себе в Telegram голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул, ракети прилетіли до центру житлової забудови.

Внаслідок удару пошкоджено школу та житлові будівлі.

"Уточнення щодо ранкового обстрілу Інгульця. РСЗВ "Торнадо-С" калібр 300 мм (зона поразки з модернізованим БК – до 120 км).

Обстріл з дистанції понад 70 км із району між н.п. Новорайськ та н.п. Багаття окупованої орками частини Херсонської області.

10 ракет - і осколкові та касетні БК", - зазначив Вілкул.

Не обійшлося і без жертв: загинула жінка 1981 року народження та 20-річна дівчина. За життя останньої довго боролися лікарі, але врятувати її так і не вдалося.

"У лікарні померла 20-річна дівчина, поранена вранці через ворожий обстріл Кривого Рогу. Медики кілька годин боролися за її життя. На жаль, поранення були важкими. Цей дикунський обстріл мирного міста забрав життя двох людей".

За уточненими даними, троє поранених. Двом лікарів надали допомогу, і вони зараз удома. 43-річний чоловік у лікарні. Це батько загиблої дівчини. Як йому сказати, що його дитини більше нема. Горіть у пеклі, російські вбивці", - повідомив голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко.

Читайте також:

Такого навіть не було в Афганістані: Україна розгорне "підземні війська". Заява.

ЗСУ передали "привіт" Шойгу та Путіну: десятки трун поїдуть до Росії. "Операція" йде за планом.

Польща будує "розумну стіну" на кордоні з Росією. Військам Путіна відірве ноги.