Російські окупанти зазнають історичних втрат, послухавши Путіна, який наказав їм вторгнутися до мирної України. Незабаром у цій війні розпочнеться довгоочікуваний переломний момент, який ознаменує перемогу України.

Прогнозами щодо подальших подій поділився радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, повідомляє 24tv.ua.

"Неодмінно, певний перелом війни вже починається. Все тому, що ми доводимо, що атакуватимемо саме складські місця та центри оперативного управління армійськими структурами…"

І останнє, що дуже важливо насамперед для нас, щоб цей "перелом" був відчутним, це кількість зброї, яка буде на лінії фронту. Воно суттєво змінить сьогоднішній стан справ", - заявив Подоляк.

Нагадаємо, раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що перші перемоги України очікуються вже у серпні, а закінчиться війна наступного року, поверненням Донбасу та Криму.

При цьому він зазначив, що необхідно правильно розуміти значення перелому у війні.

"У серпні ви побачите, весь світ у принципі побачить перші перемоги України. (Це – ред.) перший перелом", - зазначив Буданов.

Однак він відмовився розкривати деталі, проте спрогнозував, що закінченням війни з Росією має стати вихід України на свої межі у 1991 році. Це, за словами Буданова, може статися вже наступного року.

"Наприкінці року, скажімо так, стан, у якому активні бойові дії досить зменшаться. Але це не буде ще кінцем, треба правильно розуміти те, що я говорю", - пояснює Буданов.

Начальник української розвідки заявив, що вважатиме кінцем війни саме "вихід на кордони станом на 1991 рік".

"Це буде кінцем цієї усієї авантюри, яку Росія зробила", - зазначив Буданов.

Читайте також:

Лікарі не врятували: відомий екс-прем'єр-міністр пішов із життя після замаху.

Вони переб'ють один одного: путінські ФСБшники почали валити ГРУшників. Крах Кремля.

Виживуть не всі: Путін запровадив страту на території так званої "ДНР".