3 липня стало відомо, що російська армія взяла під контроль Лисичанськ, оскільки ЗСУ з цієї позиції були змушені відійти, а вже 4 липня глава Міноборони РФ доповів президенту країни Володимиру Путіну про повне звільнення ЛНР. Без зрадників не обійшлося.

СБУ стало відомо, що в Лисичанську на Луганщині понад 50 осіб підозрюються в колабораціонізмі та зраді Батьківщини. Так, за словами керівника Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая, "ці люди без сорому приходили брати гуманітарну допомогу і, не залишаючи гуманітарного штабу, відразу передавали росіянам розвіддані".

Особливо всіх вразила молода дівчина з Лисичанська, яка буквально "перевзулась" у повітрі.

Так, на російських пабликах розповсюдили відео, в якому дівчинка-підліток із Лисичанська радісно зустрічає російських окупантів. Більше того, на камеру пропагандистів вона наголосила, що мріяла, щоб РФ захопила український Лисичанськ ще з 2014 року. Ось тільки дуже сумнівно, що дитина хотіла і чекала з 2014 року російських окупантів у Лисичанську, оскільки на той момент їй було приблизно 6-8 років.

"Нарешті ми вас дочекалися. Чекали на вас ще з 14 року. Ми їздили до Росії, але вирішили повернутися. Будинок же", - каже дівчина у відео росіян.

Дівчинку швидко впізнали жителі Лисичанська у соціальних мережах та стверджують, що її звуть Поліна Чебрик. За їхніми словами, вона часто виступала на концертах, співала патріотичні пісні та з радістю брала участь у заходах, присвячених державним святам.

Наприклад, на честь 30-річчя Незалежності України Поліна виконала кавер на пісню Rampampam про вільну та єдину рідну Україну. На кадрах видно, що дівчинка виступає у вишиванці та чудово володіє українською мовою.

Более того, в школе Полина была лауреаткой конкурса "Луганщина - то мій дім". Девочка получила первое место в номинации "Перлини моєї Батьківщини".

Тепер Поліна називає себе патріоткою РФ і щиро радіє, що окупанти захопили Лисичанськ.

Читайте також:

"Пішла звідси": туристка з РФ розповіла, як ставляться до росіян у готелях Туреччини .

Незабаром залишаться без авіації: у Росії вже доводиться розбирати літаки .

Без паніки: голова української розвідки розповів, чи треба боятися вторгнення з Білорусі .