З 24 червня 2022 року Росія проводить актіавну кампанію ракетного терору проти мирного населення України. У вівторок, 28 червня, росіяни знову намагалися завдати ракетного удару по Одеській області.

Так, ворожі війська вранці 28 червня знову намагалися вдарити крилатими ракетами по Одеській області. Цього разу вони запустили крилаті ракети типу " Онікс "з берегового комплексу" Бастіон " з території тимчасового окупованого Криму.

Ось тільки завдяки роботі української протиповітряної оборони загрозу вдалося ліквідувати. Про це Telegram-канал про це він повідомив з посиланням на оперативне командування "Південь".

За інформацією військових, російські загарбники мали намір вдарити по Ізмаїльському району. Але завдяки роботі ППО ворожа ракета була знищена.

"Ворог в черговий раз атакував Одещину крилатою ракетою типу" Онікс "з берегового ракетного комплексу" Бастіон", розташованого в тимчасово окупованому Криму. Вранці була спроба вдарити по Ізмаїльському району, але силами протиповітряної оборони ракета знищена над морем", – сказано в повідомленні.

Читайте також:

Він остаточно рушив: у МВС розповіли, які "сигнали" посилає Путін ударами по Україні.

Відомий український ТБ-канал попросив коментатора перейти на російську мову. Відео.

Військам Путіна буде кінець: США підготують українських снайперів-артилеристів. Битимуть потужними ракетами.