Вихованець київського Динамо Георгій Цитаїшвілі не з чуток знає всі принади "русского міра". У 2008 році РФ почала повномасштабну війну проти Грузії – Батьківщини футболіста.

Але цього російським загарбникам здалося мало і вони вторглися на територію України. Своїм варварством Росія ізолювала себе від цивілізованого світу. Так вважає Грузинський півзахисник.

"У Росії у людей немає своєї думки, заради грошей вони закриють рот і будуть дивитися, як люди і діти вмирають. Ці люди не хочуть розвиватися і жити нормальним життям, тому що після цього у Росії ніколи не буде нормального життя.

Весь світ буде ненавидіти цю країну, цих людей, вона закриється, як ніби стіну обклали навколо себе. Це буде інший світ, їх люди готові це " схавать "тільки заради того, щоб їх на 10 днів не посадили в"мавпятник".

Вони бояться сісти у в'язницю і хочуть жити в країні, де нічого не буде. Для мене Росія припинила своє існування. Я і так Раніше, знаючи, що було в Грузії, погано ставився до їхнього президента. Але там такий народ. Звичайно, може десь є кілька нормальних людей в країні-один відсоток зі ста. Але я навіть не помічав цього одного відсотка. Таких людей мало", - сказав Цітаїшвілі в інтерв'ю SportArena.

Читайте також:

Які міста в небезпеці: Жданов розповів, звідки може наступати Білорусь.

Шойгу здувся: з України терміново виводять кілька підрозділів армії РФ.

Колишня дружина гравця Динамо показала українцям, як потрібно відпочивати в Туреччині. Фото.