Україна вже найближчим часом отримає чергові пакети військової допомоги від західних партнерів. Про це заявив Міністр оборони України Олексій Резніков, коментуючи підсумки третьої зустрічі у форматі Рамштайн.

Він зазначив, що говорити про характер озброєнь поки що заборонено, але це буде "якісна допомога".

"Мав честь представляти нашу державу на третьому засіданні контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", створеному з ініціативи США. Ключове: поставки будуть. Якісні поставки. Але не все можна озвучувати вже зараз. Все буде пізніше", - написав Резніков в Facebook.

Він також зазначив, що використовувати зброю для нападу на Росію або захоплення її територій Україна не збирається.

"Ми не Росія. І наші партнери розуміють це. Нам не потрібно чужого. Ми захищаємо своє життя наших людей, наші землі. Ми звільняємо вільну Україну від російської навали. Від вбивць, мародерів і гвалтівників.

Весь світ підтримує нас у цьому. Неодноразово лідери країн відзначали, що Росія повинна покинути нашу територію, вивести свої війська. Що Україна повинна повернути всі свої території в міжнародно-визнаних кордонах. російські війська повинні покинути територію України. І Крим, і Донбас з Луганщиною. В тому числі, про це йдеться в численних резолюціях Генеральної Асамблеї ООН.

Подальша реінтеграція - одне з ключових і тендітних питань. Власне, люди вже висловили свою позицію по всіх містах, в тому числі тимчасово окупованих, відправляючи "асвабадітелей" за російським кораблем зрозумілою терористам мовою", - додав Резніков.

Читайте також:

Багато хто не знав:" білий квиток " не звільняє від мобілізації у воєнний час. Що потрібно знати.

Це маразм століття: У Путіна заявили, що всі українські діти, народжені після 24 лютого, будуть громадянами РФ.

Вторгнення з Білорусі в 4 області України: Зеленський зібрав ставку Головнокомандувача.