За словами путінського прес-секретаря Пєскова, громадянам Росії не варто турбуватися з приводу вибуху Кримського моста, мовляв, загрози ніякої немає.

Путін - в бункері, начальник Генштабу Герасимов другий місяць не з'являється на публіці, а міністр оборони Шойгу показується тільки на змонтованих відео.

Втрати Росії при вторгненні в Україну перевалили за позначку в 30 тисяч осіб. Звичайно, росіяни можуть бути спокійні...

Не так давно український генерал-майор Дмитро Марченко заявив, що Кримський міст може бути стратегічною метою для ЗСУ.

У Кремлі відразу поспішили зробити заяву з цього приводу, підключивши "говорять вуса" Пєскова, які за сумісництвом є прес-секретарем Путіна.

Вояки Путіна, які ходять в касках 60-х років, стверджує Пєсков, "гарантують безпеку" моста, а командування, якого майже не залишилося після відвідин України, враховує загрозу атаки з боку української армії.

"Безпека Криму гарантована тими превентивними і тими додатковими заходами, які приймаються по лінії наших військових... Що стосується згадки нашого моста, це далеко не перший раз. Зрозуміло, подібні загрози ми знаємо і беремо до уваги", - сказав Пєсков, якого цитує УНІАН.

За його словами, "це не секрет ні для їхніх військових, ні для наших військових".

Нагадаємо, раніше генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив, що Керченський міст є метою номер один для українських військових. Це "основна кишка" підтягування резервів РФ. Тому як тільки обріжеться "ця кишка", у Росії почнеться паніка.

Марченко вважає, що ми повинні обрізати "основну кишку" підтягування резервів. Як тільки обріжеться "ця кишка", у РФ почнеться паніка.

"І повірте: ті, хто бігав в Сімферополі і Криму з російськими прапорами, вони швидко дістануть українські і будуть бігати з українськими. Ну, тому що, на жаль, населення там таке", – додав генерал-майор ЗСУ.

Читайте також:

Це буде довго: Арестович розповів, що Путін готовий воювати на знос.

У Міноборони заявили про повернення Криму і Донбасу: скоро почнеться, готуємося.

Від щирого серця: українські фермери нагодували російських окупантів отруєною черешнею.