2 травня о 7 годині озброєними військовими РФ було захоплено приміщення Чорнобаївської сільської ради. Зірвано Державний Прапор України, зламані замки в службових кабінетах і сейфах, проведено обшук, працівники не допущені до робочих місць, вивішений російський прапор. Того ж дня окупанти провели "обшук" у сільського голови Ігоря Дударя, після чого він потрапив до лікарні, а його заступника Євгена Родіонова викрали. І ось вже більше місяця окупанти тримають в страху мирне населення, влаштовуючи час від часу провокації.

Так, в захопленій окупантами Чорнобаївці в Херсонській області вранці в районі місцевого ринку близько 7: 00 ранку стався вибух. Інформацію про подію Це підтвердив радник голови Херсонської обласної Військової адміністрації Сергій Хлань в Facebook.

Він, до речі, заявив, що ранковий вибух в Чорнобаївці в районі ринку - це теракт, який скоїли росіяни.

"Це ніщо інше як терористичний акт від Росії. Окупанти хочуть залякати людей і помститися за влучні попадання ЗСУ по їх артилерійських складах. Намагаються збити високий бойовий дух жителів Херсонщини, вбиваючи мирних людей. Просто так", - написав чиновник.

У свою чергу Російські ЗМІ щосили повідомляють, що мирні жителі загинули в результаті ракетного обстрілу з української сторони.

У телеграм-каналі "Чорнобаївські новини" спочатку повідомляти про двох загиблих і двох поранених. Згодом інформацію оновили і повідомили, що кількість поранених зросла до шести осіб.

"У Чорнобаївці вранці в районі місцевого ринку стався вибух. Є загиблі і травмовані, кількість уточнюється, повідомили місцеві жителі", - йдеться в повідомленні.

При цьому гендиректор обласної лікарні Віктор Короленко сказав журналістам "Суспільного", що йому невідомо про постраждалих.

"Я нічого про це не знаю і ніякої інформації ми давати не будемо", – сказав Короленко.

В екстреній медичній допомозі теж відповіли, що вони нічого про це не знають і ніхто до них не звертався.

Місцеві жителі розповіли, що" Прильоти " в Чорнобаївці стали частим явищем.

"У цей час там завжди є люди. Такі сюрпризи нам прилітають від росіян", - сказали вони.

Читайте також:

Росіянам почали зафарбовувати вікна в квартирах, щоб не бачили антивоєнні протести. Відео.

Німеччина вирішила не злити Путіна, пішовши на шалені заходи.

Арнольд Шварценеггер виступив проти Путіна і обламав Європу: ви спонсоруєте війну.