На жаль, українці ігнорують попередження влади про те, що відпочинок на одеських пляжах дуже небезпечний через велику кількість російських мін.

Народ так і пре на узбережжя. А хтось і зовсім втрачає совість, займаючись зйомками "недитячих" фільмів зі своїми подругами прямо на пляжі.

І це в той час, коли українські хлопці ціною своїх життів захищають Україну від російських загарбників.

В Одесі вирішили дохідливо пояснити місцевим жителям, а також гостям міста, що воєнний стан – це не привід розслаблятися на пляжах. Більше того - загородження на пляжах стоять не просто так – узбережжя кишить російськими мінами.

Як повідомляє "Суспільне", співробітники патрульної поліції Одеської області провели рейд по пляжах, вручаючи повістки всім громадянам призовного віку.

Представник патрульної поліції Одеської області Алла Марченко повідомила, що люди постійно зривають заборонені стрічки на пляжах і проходять на заборонену територію.

"Ми з одного пляжу повертаємося до першого, з першого до другого, до третього і це така постійна виховна робота. У людей є свої аргументи, що вони хочуть відпочивати, і ми говоримо, що відпочивати будемо разом, але тільки після перемоги, коли буде безпечно для всіх нас", - заявила вона.

Пізніше до рейду приєдналися військові. Чоловікам призовного віку вони вручили повістки із запрошенням з'явитися до військкомату. Одну з таких отримав В'ячеслав. "Я за загородження не заходив. Я думаю, що міни ставлять дуже далеко звідси, минути зараз пляжі немає сенсу", - вважає він.

Читайте також:

Панін заявив, що у російського народу замість мозку закладений "плавлений сирок". Як вам?.

Потужно! З гри STALKER 2 прибрали російську мову. Тепер тільки українська або англійська.

Вони ж однакові: в мережі порівняли листівки армії РФ і листівки німецьких окупантів 1941 року.