Глава Української держави розповів про те, що на сьогоднішній день ситуація в Сєвєродонецьку дуже складна. Проте, за словами Зеленського, ЗСУ прекрасно знають, що потрібно робити, якщо ситуація ускладнитися ще більше.

"Тривають бої в Сєвєродонецьку. Там ситуація дійсно дуже складна. Я не готовий говорити вам деталі, тому що, крім нас з вами, нас чують і наші вороги. Наші військові знають, як діяти в складних ситуаціях і якщо ситуація буде посилюватися і ускладнюватися. У центрі міста тривають бої, в цивільних кварталах, прямо на вулицях", - заявив президент Зеленський, якого цитує УНІАН.

Президент України також зазначив, що росіянам глибоко байдуже, скільки людей загине в Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що в будь-який момент готовий до переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним з посередниками або без них про закінчення війни і вихід російських військ з українських територій.

"Якщо Росія хоче закінчити війну, тому що вони в медіа саме так про це говорять, я їм не вірю, але щоб вони показали, що вони дійсно цього хочуть, вони повинні сісти за стіл переговорів. Стіл переговорів без України про Україну неможливий. Тому ці переговори повинні бути прямі.

Можемо говорити з посередниками, можемо говорити без посередників - мені, чесно кажучи, все одно, якщо РФ готова закінчити війну, а значить, вийти з наших територій. У будь-який момент до такого формату я особисто готовий", - заявив український президент.

Читайте також:

Це знак: у Росії під час святкування дня міста під танцівницями обвалилася сцена. Відео.

Вони рехнулись? У Росії хочуть "скасувати" незалежність України, Латвії та Естонії.

Легендарний футболіст Шевченко почав мстити Путіну. Просить українців підтримати. Що він придумав.