Сьогодні, у вівторок, російські агресори випустили по території Львівської області ракету. Силами української ППО ракету вдалося збити.

Уламки впали на цегельний завод, повідомляє голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький у Telegram.

"Поки відомо, що постраждали чотири людини. Серед них одна дитина. Стан постраждалих лікарі оцінюють як легкий і середній тяжкості", - написав він.

За словами Козицького, запускали ракету з південно-східного напрямку.

Нагадаємо, раніше прес–секретар Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що російські окупанти стали економити сучасні ракети-по Україні запускають застарілі радянські зразки.

"Останнім часом зберігається тенденція економії Росією високоточних, дорогих ракет. І зараз противник все частіше застосовує радянські типи ракет-х-59 і х-22. Остання дуже потужна ракета, руйнівна частина якої становить 900 кілограм. Вона залишає після себе великі руйнування. Але її основний недолік - вона летить не в ціль, дуже часто під ударом цивільні об'єкти".

За словами Гната, українські зенітно-ракетні війська з початку повномасштабного вторгнення Росії збили понад 500 повітряних цілей ворога. Це російські крилаті ракети, БПЛА, літаки і вертольоти.

Читайте також:

Шойгу послали подалі: Елітний російський спецназ відмовився воювати в Україні.

"На кухні черепа": які записки залишають у зруйнованих багатоповерхівках Маріуполя. Фото.

Зачистка Ради: суд заборонив партію Мураєва. Виявилася російської.