Як повідомив станом на 14 червня 2022 року Генштаб Збройних сил України, в ході російсько-української війни вже ліквідовано 32 тисячі 300 російських окупантів. За останню добу найбільші втрати були на Бахмутському напрямку. Не дивно, що бажаючих поповнити ряди "вантажу 200" все менше і менше.

Вже ні для кого не секрет, що солдати Росії бояться воювати проти ЗСУ. Часто вони відмовляються "лізти в м'ясорубку" на українській території навіть попри те, що командири намагаються залякати солдатів, погрожуючи в'язницею.

Так, стало відомо, що російські військові одного з елітних підрозділів 14-ї ОБР СПП Головного управління Генерального штабу армії РФ (місце постійної дислокації Хабаровськ) відмовилися від подальшої участі в бойових діях на території України.

Серед причин такого рішення військові назвали рекордні за всю історію російської армії втрати особового складу, відсутність ротації і" бездарне ставлення військового керівництва " ЗС РФ.

Про це у своєму передавати військово-політичний оглядач групи "Інформсопір" Олександр Коваленко, який пише під ніком Злий Одесит.

"Слід зазначити, що мова йде не про якийсь вошивенький підрозділ другосортної ОА якогось Далекосхідного округу. Ні, мова йде про еліту. Нечисленну еліту, яка з кожним днем стає все більш нечисленною", – пояснив Коваленко.

Російські військові звертаються до родичів і колег з проханням подати в правоохоронні органи та органи військової прокуратури відповідні заяви.

Відомо про пересилання численних фото - і відеоматеріалів, що підтверджують жалюгідний стан російських військових, які окупанти просили надати розголосу.

"Так що скоро побачимо "Санта-Барбару" з соплями російської спецури", – зазначив Коваленко.

Читайте також:

Польща відгороджується від Білорусі величезним парканом. Вже побудували 140 кілометрів. Відео