Путінські окупаційні війська за наказом Кремля не тільки знищують Україну та її мирне населення, а й створюють полігон для випробування новітніх видів озброєнь на території України.

Як повідомляє УП, про подробиці нових диких витівок путінської армії розповіла заступник міністра оборони України Ганна Маляр. За її словами, деякі з нових озброєнь російської армії не можуть пройти нормальні тести, проекти виявляються надмірно роздутими.

"Росіяни використовують широкий спектр забороненої міжнародними нормами зброї. Більше того, вони мають частину озброєння на випробуваннях, на дослідженнях. Вони фактично використовують війну для випробування нових зразків зброї, і все це тут застосовується.

Якась зброя тут проходить у них успішне випробування. Деякі зразки виявляються надмірно роздутими за своїми якісними характеристиками, і виявляється, що вони взагалі не можуть тут нормально застосовуватися", - заявила Маляр.

Вона також зазначила, що такі дії російської армії на території мирної країни є справжнісіньким порушенням законів і звичаїв війни.

Читайте також:

"Земля в ілюмінаторі": легендарна російська група потрапила в ДТП після підтримки війни в Україні. Відео.

Він це зробить, не замислюючись: американський історик розповів про термоядерний удар Путіна.

Черг вже не буде: коли на АЗС можна буде заправитися без проблем. Названо терміни.