Ні для кого не секрет, що колишній прокурор Криму Наталія Поклонська дуже довго шукала собі хорошу і престижну посаду в оточенні Путіна. Ще б пак, вона відкинула свого часу запропоновану їй посаду посла в Кабо-Верде, після чого погодилася на роль заступника глави "Росспівробітництва". Ось тільки і там Наталія Поклонська довго не протрималася.

Так, стало відомо, що Президент Росії Володимир Путін звільнив колишнього "прокурора Криму" Наталію Поклонську з посади заступника голови "Росспівробітництва". На цій посаді вона пробула чотири місяці.

Відповідний указ з'явився в понеділок, 13 червня на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ.

Поклонська в свою чергу вже встигла прокоментувати своє звільнення в Telegram-каналі, подякувавши главі держави за довіру і підтримку, повідомила, що переходить на іншу роботу. При цьому вона не уточнила, що за нова посада.

Деякі ЗМІ акцентують увагу на тому, що раніше Поклонська заявила, що "буква Z символізує трагедію і горе як для Росії, так і для України".

Також відомо, що 8 березня 2022 року Поклонська засвітилася на тимчасово окупованій території Херсонської області. Вона разом з Росгвардією приїжджала роздати українцям "гуманітарну допомогу".

Зазначимо також, що в Україні проти Наталії Поклонської відкрито справу про державну зраду. Більш того, український підприємець Сеяр Куршутов навіть пропонував 100 000 доларів тому, що зловить чиновницю і доставить її Службі безпеки.

Довідка: Наталія Поклонська народилася в Луганській області. До окупації Криму працювала в українській прокуратурі, проте в березні 2014 року перейшла на бік окупантів і росіяни її призначили "прокурором Криму". Зусиллями прокурора Поклонської був заборонений Меджліс кримськотатарського народу, названий "екстремістським". Також колаборантка працювала над звинуваченням у справі кримських патріотів Олега Сенцова та Олександра Костенка.

На фейкових " виборах "у Криму Поклонська стала так званим" депутатом "Держдуми РФ від"Єдиної Росії".

Читайте також:

Продав Україну: мер українського міста перейшов на бік Путіна.

Ризик застосування ядерної зброї досяг піку, - Стокгольмський інститут.

У Білорусі засікли цілі ешелони гаубиць без розпізнавальних знаків.