Провалилася чергова операція путінських загарбників, які повинні були завдати потужних ударів зі своїх літаків по цивільних об'єктах в Україні, в тому числі, і по житлових будинках.

Як повідомляє Оглядач, серед ліквідованих загарбників-Російський капітан Олександр Александров. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

"За бортом було мінус 17... Ні, знову наплутав. На борту було 17 і все мінус. Капітан Олександр Александров + 16 орків офіційно денацифіковані і демілітаризовані. Слава Нації. Смерть ворогам", – написав Штефан.

Цей епізод стався ще навесні, про нього розповіли самі російські загарбники в забороненій мережі "ВКонтакте".

"З сумом повідомляю про загибель нашого брата Александрова Саші. Він загинув, виконуючи свій військовий обов'язок в Україні. Саша служив у званні капітана на аеродромі. Винищувачі готували до польотів. Під час перекидання летіли на декількох вертольотах, в вертоліт, в якому летів Саша, потрапила ракета. Всі 17 людей загинули", - писав російський окупант, не уточнюючи, який "військовий обов'язок" у військовослужбовців РФ взагалі може бути на території чужої держави і з яких пір серед загарбників з'явилися люди.

Читайте також:

У мережі показали, як під час санкцій розкішно гуляють діти путінського прес-секретаря Пєскова.

"Всіх люблю": У Путіна оскандалилися привітанням на тлі запускаючи ядерної ракети.

Важливе свято: день Святого Духа. Що категорично заборонено робити.