46-річна екс-дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, Катерина Солоцінська, вважає, що чим цікавіше і більш насиченим у людини власне життя, тим менше уваги він приділяє життям інших, і чим людина інтелігентніше і освіченіше, тим менше він схильний засуджувати.

Саме з цієї причини вона намагається жити в своє задоволення. Відомо, що зараз Жінка живе з дітьми в Парижі, де має власну квартиру. Вона займається благодійністю і співпрацює з фондом "Франко-російський діалог".

У Мережу просочився невеликий фрагмент святкування її дня народження, яке жінка відсвяткувала 10 червня. На короткому відео видно, що торжество пройшло в тісному сімейному колі, з дочкою Єлизаветою і синами Міком і Дені.

Зазначимо, що колишня дружина Дмитра Пєскова Катерина Солоцінська в перші дні вторгнення Путіна на Україну озвучила свою громадянську позицію, заявивши, що виступає проти війни.

"Жоден сантиметр приєднаної землі не вартий життя однієї людини. А що, якщо ця одна людина буде ваша дитина? Чи готові ви будете їм пожертвувати заради ваших амбіцій? Я-точно ні...", - написала жінка в Instagram.

При цьому Солоцінська зазначила, що колишнього чоловіка від нападок захищатиме, оскільки він "не приймає рішення, а лише транслює їх".

До слова, Катерина Солоцінська-друга дружина Пєскова. Пара розлучилася в 2012 році, після 20 років шлюбу.

Читайте також:

Українським чоловікам хочуть дозволити виїзд за кордон. Кого торкнеться поблажка.

Експрес-доставка: ЗСУ скинули з дрона снаряд прямо в окоп з російськими військовими. Відео.

Тищенко здивував українців своєю поїздкою на вечірку до Праги.