Збройні Сили України продовжують ліквідовувати російських загарбників.

Стало відомо, що в Україні бійцями ЗСУ офіційно денацифікований і демілітаризований старший сержант Олексій Олександрович Бакулєв. Російському військовому було всього 26 років.

Відомо, що в ході ведення бойових дій при відбитті контратаки противника, перебуваючи у складі екіпажу танка Т-72, він отримав осколкове поранення, несумісне з життям.

"В ході ведення бойових дій при відбитті контратаки противника, перебуваючи у складі екіпажу танка Т-72 і прикриваючи відхід своїх підрозділів, отримав осколкове поранення, несумісне з життям", – наголошується в некролозі одного з пропагандистських ресурсів РФ.

ДО РЕЧІ, Бакулєв в одному з інтерв'ю зізнавався, що з радістю відправляється на "спецоперацію" в Україну.

Про окупанта відомо, що він народився в селі Республіки Алтай. У 2014 році був призваний в армію, служив у Південно-Сахалінську, після чого залишився служити за контрактом у званні старший сержант.

У 2017 році Олексій Бакулєв у складі збірної Росії став чемпіоном світу з танкового біатлону, а в 2019 році отримав Кубок армії з рук Шойгу.

До речі, як повідомляють росЗМІ, Олексій Бакулєв вже третій загиблий в Україні окупант-чемпіон з танкового біатлону з початку війни. Не так давно стало відомо про загибель Максима Жарко з Бурятії і його земляка Бато Басанова, похованих на початку травня.

Читайте також: