Ні для кого не секрет, що Росія в загарбницькій війні в Україні з 24 лютого 2022 року вже втратила 31 700 військових, 1 398 танків, 3 438 ББМ і 711 артилерійських систем. Не дивно, що російські військові розуміють всі обставини цього протистояння і вже мріють не про перемогу, а про дизертирство.

Російські окупанти вважають, що живими вони з України не повернутися і скаржаться на своїх командирів.

Аудіоперехоплення про це опублікувало 11 червня в Fаcebook Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, українські розвідники надали запис розмови з матір'ю одного з російських військових, підрозділ якого дислокується в Харківській області.

"В бій відправляють. 20 осіб. Там немає різниці-перший-другий. Ми туди поїдемо на смерть. Там стоїть батальйон, а нас 20 чоловік. Ми вже всі змирилися: якщо туди поїдемо, то звідти не вийдемо. 1000 чоловік або 30. Їм просто немає сенсу нас звідти виводити. І підполковника нашого. Тому що все спливе, що вони тут робили. Як вони тут робили, куди вони стріляли. Всіх давно продали вже. І дорогу продали", - каже рашист.

Тому він не бачить кращого виходу, ніж тинятися по лісах: "я просто думаю зібратися і піти звідси. Просто тупо піти по лісах. У тайзі не знайдуть", - сподівається військовий.

Читайте також:

Бідність і безробіття: у Раді розповіли, що чекає українців найближчим часом.

Казав дружині, що батальйон на першому місці: в бою не стало українського підполковника.

"Готуємося до всього": Зеленський розповів про вторгнення з боку Білорусі.