Армія РФ шукає допомоги у вищих сил

Шамани Росії влаштували ритуал на захист російських військових. Все це відбувалося під пильною увагою російських пропагандистів, які коментували хід "таїнства".

Шорські шамани закликали духів-покровителів не тільки про захист військовослужбовців, що беруть участь у спеціальній військовій операції, а й людей від впливу нацистського зла.

Крім того, духів попросили скоріше відновити зруйновані українські міста. Про те, що їх зруйнували самі ж росіяни, звичайно, шамани не згадали.

Відзначимо, що подібні ритуали проводять в різних куточках Росії. Рідні окупантів розуміють, скільки солдатів РФ помирає в Україні, тому намагаються зробити все можливе для їх порятунку. Зокрема, звертаються за допомогою до духу темряви з проханням не забирати їхніх синів.

До речі, вищі сили не особливо допомагають російським солдатам. Так, їх загальні бойові втрати з 24.02 по 10.06 орієнтовно склали близько 31900 (+200) чоловік особового складу. Також російські окупаційні війська втратили на Україні 1409 танків і 571 БПЛА.

Читайте також:

Бідність і безробіття: у Раді розповіли, що чекає українців найближчим часом.

Казав дружині, що батальйон на першому місці: в бою не стало українського підполковника.

"Готуємося до всього": Зеленський розповів про вторгнення з боку Білорусі.